UPS Legrand Daker Tower/ Rack 1000VA/800W LN310050

UPS Legrand Daker Tower/ Rack 1000VA/800W LN310050

2,367.86 Lei
Brands
Product Code: SEC12073
Stock In Stock
Viewed 346 times

Product Description

Modelul Legrand UPS Daker DK 1000 este o sursa de alimentare neintreruptibila cu thenologie PWM de inalta frecventa si Double Conversion OnLine (alimentare prin invertor). Sursa este echipata cu acumulatori ermetic inchisi si controlati de o valva ce garanteaza o autonomie de minim 8 min la 80% din sarcina ce se gasesc intr-un compartiment specific din UPS sau in unu sau mai multe compartimente externe ale UPS-ului. Componentele electrice si acumulatorii sunt montate in cele doua unitati ale UPS-ului, acestea putand fi asamblate in configuratie tip Tower (turn) sau in interiorul compartimentelor Rack.
Redresorul UPS-ului este compus dintr-un circuit de control si reglare (PFC) care in plus fata de functiile unui redresor:
- corecteaza automat sarcina si o readuce la o valoare de >0.99 cand la iesire aceasta este la 20% din sarcina nominala (sarcina prevazuta)
- alimenteaza redresorul UPS-ului fara sa consume din energia acumulatorului chiar si atunci cand tensiunea electrica a componentelor conectate este mica
- asigura un raport (intre armonic si marimea alternativa corespunzatoare) al curentului de intrare THDin <3% fara a fi nevoie de componente suplimentare si filtre.

Circuitul bypass a fost conceput si construit spre a functiona optim cu comutatorul electomecanic si in conformitate cu logica de comanda si control. Acest lucru este asigurat de un microprocesor care:
-transfera automat si in mod direct sarcina catre circuitul principal fara a intrerupe alimentarea in conditii de suprasarcina, supraincalzire, voltaj continuu in afara situatiilor tolerate si daca exista o anomalie a redresorului
- re-transfera automat sarcina din circuitul principal la care sunt conectate componentele externe catre circuitul redresorului fara a intrerupe alimentarea atata timp cat sarcina a revenit la nivelul normal
- daca circuitul principal si redresorul nu se sincronizeaza, functia bypass trebuie dezactivata

Modelul Legrand UPS Daker DK 1000 este operat de un microprocesor si poate afisa pe un tablou de comanda si pe un ecranul LCD urmatoarele alarme si moduri de operare:
- mod normal de operare
- frecventa de iesire nu este sincronizata cu intrarea
- mod de operare alimentat de acumulator
-mod de operare bypass
- modul de alimentare defect
- suprasarcina
- anomalie generala
- impamantare incorecta
- timp de backup
- sfarsitul autonomiei

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

When you order from opencartworks.com, you will receive a confirmation email. Once your order is shipped, you will be emailed the tracking information for your order's shipment. You can choose your preferred shipping method on the Order Information page during the checkout process.

The total time it takes to receive your order is shown below:

The total delivery time is calculated from the time your order is placed until the time it is delivered to you. Total delivery time is broken down into processing time and shipping time.

Processing time: The time it takes to prepare your item(s) to ship from our warehouse. This includes preparing your items, performing quality checks, and packing for shipment.

Shipping time: The time for your item(s) to tarvel from our warehouse to your destination.

Shipping from your local warehouse is significantly faster. Some charges may apply.

In addition, the transit time depends on where you're located and where your package comes from. If you want to know more information, please contact the customer service. We will settle your problem as soon as possible. Enjoy shopping!

Size Chart