Detectoare conventionale

Detectoare conventionale


Grid View:

Detector de fum optic Bentel 601P

(0)
68.00 Lei

Detector de fum optic marca Bentel, compatibil cu centralele conventionale Bentel, detecteaza fumul vizibil produs de materiale care ard incet sau mocnit (exemplu mobilier, plastic, fum produs de PVC supraincalzit dar nears); nu sunt indicati pentru detectia arderii rapide care produce putin fum vizibil sau fum foarte negru. Pentru functionare are ..

Detector de fum si temperatura optic Bentel 601PH

(0)
104.00 Lei

Detector de fum si temperatura marca Bentel, compatibil cu central de incendiu conventionale Bentel sau cu orice centrala de alarma antiefractie (necesita conectarea cu SEKA INTER). Recomandat pentru spatii cu temperatura ambientala mai scazuta si relativ constanta (exemplu in bucatarie unde schimbarea de temperatura este considerata normala nu est..

Detector de crestere temperatura Bentel 601HR

(0)
60.00 Lei

Detector temperatura si crestere temperature marca Bentel, compatibil cu central de incendiu conventionale Bentel sau cu orice centrala de alarma antiefractie (necesita conectarea cu SEKA INTER). Recomandat pentru spatii cu temperatura ambientala mai scazuta si relativ constanta (exemplu in bucatarie unde schimbarea de temperatura este considerata ..

Detector de temperatura Bentel 601HF

(0)
55.00 Lei

Detector temperatura fixa 60grade marca Bentel, compatibil cu central de incendiu conventionale Bentel sau cu orice centrala de alarma antiefractie (necesita conectarea cu SEKA INTER). Recomandat pentru spatii inchise unde schimbarile de temperature sunt normale (bucatarie, cantine, sala cazanelor). Pentru functionare are nevoie de soclu Bentel 5B...

-11%

Detector de temperatura convetional Kilsen GE KL710

(0)
35.58 Lei 40.02 Lei

Detector de temperatura conventional Kilsen KL710 compatibil cu orice centrala de incendiu conventionala Kilsen. Datorita aspectului lor atractiv si caracteristicilor avansate, noua serie 700 de detectori analog/adresabili si conventionali se desprinde cu usurinta din competitie. Avand certificate LPCB si VdS, detectorii au fost proiectati si imbun..

Detector optic de fum conventional Kilsen GE KL731

(0)
56.11 Lei

Detector de temperatura conventional Kilsen KL731 compatibil cu orice centrala de incendiu conventionala Kilsen. Datorita aspectului lor atractiv si caracteristicilor avansate, noua serie 700 de detectori analog/adresabili si conventionali se desprinde cu usurinta din competitie. Avand certificate LPCB si VdS, detectorii au fost proiectati si imbun..

Detector optic de fum conventional Inim ID100

(0)
76.50 Lei

Detector optic de fum conventional. Sensibilitate programabila 0.08-0.10-0.12-0.15 dB/m, diagnoza completa – verificare in timp real nivel de contaminare camera optica, memorie nivel de fum cu 5 minute inainte de declansarea alarmei. Necesita interfata EDRV1000 pentru setare si diagnoza. Nu include soclu!!!..

Detector de temperatura conventional Inim ID200

(0)
64.23 Lei

Detector de temperatura conventional. Compatibil cu orice centrala de incendiu conventionala. Configurabil în modurile: A1R – 58ºC+gradient / B – 72ºC / BR – 72ºC+gradient / A2S – 58ºC. Memorie nivel temperatura cu 5 minute inainte de declansarea alarmei. Necesita interfata EDRV1000 pentru setare si diagnoza. Nu include soclu!!!..

Detector de fum si temperatura conventional Inim ID300

(0)
89.48 Lei

Detector combinat de fum si temperatura marca Inim, compatibil cu centralele de incendiu conventional Inim. Pentru functionare are nevoie de soclu Inim EB0010...

Out Of Stock

Detector optic de fum conventional Polon-Alfa DOR-40

(0)
75.20 Lei

Detector optic de fum conventional, interactiv; Pentru detectie foloseste un LED IR ca sursa de lumina. Are 3 niveluri de sensibilitate selectabile din centrala Indicator optic de stare (normala, alarma sau detectare defect) Sistem de securizare in soclu; Culoare alba !!!Necesita soclu G-40 pentru functionare..

Out Of Stock

Detector de temperatura Polon-Alfa TUP-40

(0)
80.57 Lei

Detector de temperatura conventional de culoare alba are un indicator optic de stare (normala, alarma sau detectare defect) si sistem de securizare in soclu. Mod de functionare: prag fix plus gradient de temperatura. !!!Necesita soclu G-40 pentru functionare..

Out Of Stock

Detector dual de fum si temperatura Polon-Alfa DOT-40

(0)
150.40 Lei

Detector dual de fum si temperatura conventional Mod de functionare in 3 feluri: - 'DOT' echivalentul interoperarii unui detector de fum si a unui detector de temperatura in clasa A1 - 'DOR' doar detectorul de fum functioneaza - 'TUP' doar detectorul de temperatura functioneaza; Are un indicator optic de stare (normala, alarma sau detectare defect)..

Out Of Stock

Detector dual de temperatura si flacara Polon-Alfa TOP-40

(0)
596.24 Lei

>Detector dual de temperatura si flacara conventional; Are un indicator optic de stare (normala, alarma sau detectare defect); Sistem de securizare in soclu; Culoare alba !!!Necesita soclu G-40 pentru functionare..

Out Of Stock

Detector de crestere temperatura Cofem A30XV

(0)
59.94 Lei

Detector crestere temperatura marca Cofem, compatibila cu centralele de incendiu conventionale Cofem. Recomandat pentru spatii inchise precum mansard, garaje, etc. Pentru functionare are nevoie de soclu Cofem A30XZO..

Out Of Stock

Detector de crestere temperatura Inim S300

(0)
95.12 Lei

Detector de temperatură termomaximal, compatibil cu centralele Inim SmartLine 020/2, 020/4 si 036/4.  !!! Nu include soclu..

Showing 1 to 15 of 30 (2 Pages)