Modem-uri

Modem-uri

Pentru a usura munca unui instalator sau chiar a dvs. in cazul in care doriti sa va programati singur centrala de alarma, puteti folosi unul dintre modemuri pentru a face legatura dintre calculator si centrala de alarma. Cu ajutorul programului instalat pe calculator toate setarile sau modificarile se fac in cateva minute foarte usor fara a mai fi nevoie sa tastati de la tastatura fiecare linie de comanda.Conditia este sa folositi modemul de la acelasi producator ca si centrala de alarma.

Grid View:

Modul programare SKLINK

(0)
315.00 Lei

Modulul SKLink este un modul de comunicare dezvoltat de catre Secpral COM pentru centralele de tip DSC care suportã T-LINK.Modul în care se realizeazã comunicarea aduce o mare uşurinţã în instalare si programare.Astfel, nu este nevoie nici de IP real nici de IP fix în locatia utilizatorului şi nici nu trebuie intervenit în programarea routerului pe..

Modem Cerber M02

(0)
192.00 Lei

Modem ROEL 300 bauds, accepta set redus de comenzi AT, pentru conectarea unui PC, local si la distanta - prin linie telefonica, cu centralele din gama CERBER, inclusiv a Comunicatorului digital CERBER-COM, utilizând pachetul de programe EZcom, respectiv CERBER-COM. Port de comunicatie serial─â RS232 si USB. Alimentare din portul USB sau extern, pri..

Modem DSC MD 12

(0)
859.00 Lei

Modem pentru programare la distanță pe linia telefonică a centralelor DSC...

Programator local Paradox UIP-256

(0)
547.00 Lei

Programator local universal portabil Paradox care permite actualizarea firmware-ului Magellan şi Grafica (v1.21 sau peste) local...

Out Of Stock

Modem Jablotron JA-60U

(0)
412.85 Lei

Modemul este folosit la conectarea unui calculator cu centraal JA-60KXA, JA-63KRX, folosind programul Complink pe o linie telefonica...

Out Of Stock

Modem Paradox ADP-1

(0)
227.43 Lei

Adaptor linie telefonica; simuleaza linia telefonica pentru incarcare/descarcare locala; se conecteaza direct intre modemul calculatorului si comunicatorul unitatii centrale; comunicarea se face la 300 baud pentru centrale din seria Spectra si Esprit..

Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)