Dispozitive comanda wireless

Dispozitive comanda wireless

Dispozitive de comanda wireless sunt acele dispozitive care se conecteaza la o centrala de alarma wireless, compatibil doar cu centralele de la acelasi producator si care au aceeasi frecventa de lucru. Pe acest dispozitiv se pot inrola telecomenzi pentru armare / dezarmare sau alte dispozitive wireless.

Grid View:

Modul de control DSC ESCORT 5580

(0)
569.00 Lei

Modul de control si comanda audio de la distanta (prin linia telefonica) pentru PC1832/1864...

Out Of Stock

Receptor wireless Jablotron UC-216

(0)
170.50 Lei

Receptor universal cu 2 iesiri pe releu ce poate lucra cu central de alarma din gama JA-6X, detectori wireless JA-6x si telecomenzi RC-xx.. Releele de iesire copiaza iesirile programabile de pe unitatea centrala. Prin acest modul se pot asigna detectori wireless JA-6x la orice unitate centrala cablata. Poate indica starea detectorilor, activarea ta..

Out Of Stock

Receptor wireless Jablotron UC-222

(0)
169.16 Lei

Receptor universal ce poate lucra cu centrale din gama JA-6X, detectori wireless JA-6x si telecomenzi RC-xx.. Releele de iesire copiaza iesirile programabile de pe unitatea centrala. Prin acest modul se pot asigna detectori wireless JA-6x la orice unitate centrala cablata. Poate indica starea detectorilor, activarea tamperului, baterii descarcate s..

Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)