Sirene de exterior

Pentru atentionarea in caz de efractie pe o distanta mai mare se alege o sirena de exterior. Acestea sunt protejate antivandal dar si pot fi achizitionate cu acumulatori de back-up astfel in caz de cadere de tensiune, sau sabotaj acestea pot functiona. Toate sirenele de exterior (exceptand cele wireless) sunt compatibile indiferent de producator cu toatecentralele de alarma pe fir si hibride.

Grid View:

Sirena de exterior DSC LADY FPI

(0)
290.00 Lei

Sirena de exterior pe fir de la DSC. Se alimenteaza din centrala la 12V si are posibilitate de back-up necesitand achizitionarea unui acumulator de 12V/2Ah. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Pentru protectie carcasa este din policarbonat + metal. Are senzor pentru spuma si temperatura.Utilizari:- avertizare luminoasa si acustica in ..

Sirena de exterior DSC PG-8911A (wireless)

(0)
759.00 Lei

Sirena de exterior wireless de la DSC tehnologie PowerG. Are posibilitate de back-up cu baterie 1.3Ah/3.6V inclusa. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Culoare AMBER. Compatibila cu centralele NEO-2016, NEO-2032, NEO-2064 si NEO-2128 Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului; Recomand..

Sirena de exterior DSC PG-8911B (wireless)

(0)
759.00 Lei

Sirena de exterior wireless de la DSC tehnologie PowerG. Are posibilitate de back-up cu baterie 1.3Ah/3.6V inclusa. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Culoare BLUE. Compatibila cu centralele NEO-2016, NEO-2032, NEO-2064 si NEO-2128 Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului; Recomand..

Sirena de exterior Ksenia IMAGO

(0)
586.30 Lei

Sirena de exterior de la KSENIA, universala autoalimentata. Carcasa interioara metalica, carcasa exterioara din policarbonat cu duritate crescuta. Are 3 intrari auto-sensing pentru declansare sunet si flash si doua tamper-uri pentru carcasa si fixare, monitorizare acumulator. Carcasa alba cu lumina portocalie, rosie sau albastra. Certificat EN50131..

Sirena de exterior Ksenia IMAGO BUS

(0)
586.30 Lei

Sirenă universală autoalimentată. Carcasa interioara metalica, carcasa exterioara din policarbonat cu duritate crescuta. Comunica bidirectional pe bus KS BUS si include termometru pentru scenarii automatizari. Doua tamper-uri pentru carcasa si fixare. Certificat EN50131 Grade 3. Culori disponibile: - carcasa alba si lumina portocalie - cod: imago b..

Sirena de exterior Ksenia IMAGO BUS SILVER

(0)
735.99 Lei

Sirenă universală autoalimentată. Carcasa interioara metalica, carcasa exterioara din policarbonat cu duritate crescuta. Are 3 intrari auto-sensing pentru declansare sunet si flash si doua tamper-uri pentru carcasa si fixare, monitorizare acumulator. Certificat EN50131 Grade 3. - carcasa argintie cu lumina portocalie - cod: imago bus silver orange ..

Sirena de exterior Ksenia IMAGO SILVER

(0)
735.99 Lei

Sirenă universală autoalimentată. Carcasa interioara metalica, carcasa exterioara din policarbonat cu duritate crescuta. Are 3 intrari auto-sensing pentru declansare sunet si flash si doua tamper-uri pentru carcasa si fixare, monitorizare acumulator. Certificat EN50131 Grade 3. Culori disponibile: - carcasa argintie cu lumina portocalie - cod: ..

Sirena de exterior MOS-20

(0)
211.67 Lei

Sirena de exterior pe fir de la AAT. Se alimenteaza din centrala la 12V si are posibilitate de back-up cu acumulator de 12V/1.2Ah. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Pentru protectie carcasa este din policarbonat + metal. Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomandari: - inst..

Sirena de exterior Paradox SR130 (wireless)

(0)
380.00 Lei

Sirena de exterior wireless de la Paradox. Alimentare din baterii si are posibilitate de back-up necesitand conectarea la o sursa de tensiune. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Pentru protectie carcasa este din policarbonat + metal. Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomand..

Sirena de exterior SEKA SIR-12V

(0)
111.00 Lei

Sirena de exterior pe fir de la DSC. Se alimenteaza din centrala la 12V si are posibilitate de back-up necesitand achizitionarea unui acumulator de 12V/5Ah. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Pentru protectie carcasa este din policarbonat + metal.Utilizari:- avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemulu..

Sirena de exterior SEKA SIR359B

(0)
78.00 Lei

Sirena de exterior pe fir de la SEKA. Se alimenteaza din centrala la 12V si  acumulator inclus 0.5Ah / 7.2V . Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Pentru protectie carcasa este din policarbonat. Utilizare: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomandari: - instalarea la interior sau la..

Sirena de exterior wireless Ksenia IMAGO

(0)
1,078.74 Lei

Sirenă wireless de exterior. Carcasa interioara metalica, carcasa exterioara din policarbonat cu duritate crescuta. Are 3 intrari auto-sensing pentru declansare sunet si flash si doua tamper-uri pentru carcasa si fixare, monitorizare acumulator. Certificat EN50131 Grade 3. Culori disponibile: - Carcasa alba cu lumina portocalie cod: imago orange wl..

Sirena de exterior wireless Ksenia IMAGO SILVER

(0)
1,078.74 Lei

Sirenă wireless de exterior. Carcasa interioara metalica, carcasa exterioara din policarbonat cu duritate crescuta. Are 3 intrari auto-sensing pentru declansare sunet si flash si doua tamper-uri pentru carcasa si fixare, monitorizare acumulator.Certificat EN50131 Grade 3. Culori disponibile: - Carcasa argintie cu lumina portocalie - cod: imago..

Out Of Stock

Sirena de exterior Jablotron JA-63A (wireless)

(0)
390.78 Lei

Sirena de exterior wireless de la Jablotron. Este compatibila numai cu central de alarma Jablotron JA-63KR. Se alimenteaza la 220V si are posibilitate de back-up cu ajutorul acumulatorului inclus de 6V/1,3Ah. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului ..

Sirena de exterior Jablotron JA-80A (wireless)

(0)
328.00 Lei

Sirena de exterior total fara fire de la Jablotron. Este compatibila numai cu centralele de alarma Jablotron JA-82K si JA-83K. Se alimenteaza cu baterii cu Litiu (incluse). Durata de viata a bateriilor este 3 - 5 ani, in functie de numarul de alarme. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in ..

Showing 1 to 15 of 31 (3 Pages)