Sirene de interior

Sirene de interior

Pentru atentionarea in caz de efractie, achizitionati o sirena de interior. Toate sirenele de interior (exceptand cele wireless) sunt compatibile cu toate centralele de alarma pe fir si hibride indiferent de producator.

Grid View:

Sirena de interior DSC PG-8901 (wireless)

(0)
434.00 Lei

Sirena de interior fara fir (wireless) de la DSC tehnologie PowerG. Nu are posibilitate de back-up. Pentru avertizarea acustica este folosit un element piezo. Compatibila cu centralele NEO-2016, NEO-2032, NEO-2064 si NEO-2128. ​ Utilizari: - avertizare acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomandari: - instalarea la interior sau ..

Sirena de interior Ksenia RADIUS

(0)
429.32 Lei

Sirenă de interior radius cu lumină de urgență și led-uri cu consum redus de energie ( optional acumulator rezerva ) personalizabila în cele 4 culori Ksenia, auto-sensing pentru polaritatea conexiunilor, dual tamper. Certificat EN 50131 Grade 3. Cod: radius KSI6100000.310 Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj..

Sirena de interior Ksenia RADIUS BUS

(0)
429.32 Lei

Sirenă de interior RADIUS pentru KS-BUS, cu lumină de urgență și led-uri cu consum redus de energie ( optional acumulator rezerva ) personalizabila în cele 4 culori Ksenia, auto-sensing pentru polaritatea conexiunilor, dual tamper. Termometru integrat pentru scenarii automatizare. Certificat EN 50131 Grade 3. Cod: radius KSI6100000.310 Utilizari: ..

Sirena de interior MOS-2

(0)
36.92 Lei

Sirena de interior pe fir de la AAT. Se alimenteaza din centrala la 12V si nu are posibilitate de back-up. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Pentru avertizarea acustica este folosit un element piezo. Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomandari: - instalarea la interior sau..

Out Of Stock

Sirena de interior Jablotron UC-260 (wireless)

(0)
135.00 Lei

Sirena de interior fara fir (wireless) de la Jablotron. Se alimenteaza din priza la 220V si nu are posibilitate de back-up. Pentru avertizarea acustica este folosit un element piezo. Este compatabila cu centrala JA-63KR. Are functii suplimentare de sonerie wireless Utilizari: - avertizare acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recom..

Sirena de interior Jablotron JA-80L (wireless)

(0)
175.00 Lei

Sirena de interior fara fir (wireless) de la Jablotron. Se alimenteaza din priza la 220V si nu are posibilitate de back-up. Pentru avertizarea acustica este folosit un element piezo. Este compatabila cu central de alarma JA-82K si JA-83K. Utilizari: - avertizare acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomandari: - instalarea la in..

Sirena de interior Cerber SA-09

(0)
61.00 Lei

SA-09 este o unitate acusticã de avertizare pentru interior, cu alimentare externã, conţinând o sirenã electronicã cu alimentare la tensiunea de 12V c.c. activatã de o intrare separatã de comandã care poate fi definitã dupã dorinţã ca fiind de polaritate negativã sau pozitivã. SA-09 este protejatã de o carcasã din material plastic rezistent la şocu..

Sirena de interior Bentel STIM S1209

(0)
30.00 Lei

Sirena de interior pe fir de la Bentel. Se alimenteaza din centrala la 12V si nu are posibilitate de back-up. Pentru avertizarea acustica este folosit un element electrodinamic. Utilizari: - avertizare acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomandari: - instalarea la interior sau la exterior ferita de intemperii...

Sirena de interior Bentel LD95

(0)
30.00 Lei

Sirena de interior pe fir de la Bentel. Se alimenteaza din centrala la 12V si nu are posibilitate de back-up. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Pentru avertizarea acustica este folosit un element piezo. Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomandari: - instalarea la interior s..

Sirena de interior Bentel PS40

(0)
23.00 Lei

Sirena de interior pe fir de la Bentel. Se alimenteaza din centrala la 12V si nu are posibilitate de back-up. Pentru avertizarea acustica este folosit un element piezo. Utilizari: - avertizare acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomandari: - instalarea la interior sau la exterior ferita de intemperii...

Stroboscop Bentel STK 30

(0)
41.00 Lei

Stroboscop produs de Bentel. Se alimenteaza din centrala la 12V si nu are posibilitate de back-up. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Utilizari: - avertizare luminoasa in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomandari: - instalarea la interior sau la exterior ferita de intemperii...

-46%

Sirena de interior SL100

(0)
14.51 Lei 26.88 Lei

Sirena de interior pe fir de la Longhorn. Se alimenteaza din centrala la 12V si nu are posibilitate de back-up. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Pentru avertizarea acustica este folosit un element piezo. Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomandari: - instalarea la interio..

Sirena de interior NB-530/12

(0)
129.00 Lei

Sirena de interior pe fir de la Seka. Se alimenteaza din centrala la 12V si nu are posibilitate de back-up. Este prevazuta cu flash pentru avertizare optica. Pentru avertizarea acustica este folosit un element electrodinamic. Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomandari: - instalarea la in..

Sirena de interior Bentel WAVE/W

(0)
52.00 Lei

Sirena de interior pe fir de la Bentel. Se alimenteaza din centrala la 12V si nu are posibilitate de back-up. Este prevazuta cu stroboscop pentru avertizare optica. Pentru avertizarea acustica este folosit un element electrodinamic. Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Recomandari: - instalare..

Sirena de interior Bentel WAVE/WB

(0)
100.00 Lei

Sirena de interior pe fir de la Bentel. Se alimenteaza din centrala la 12V si are posibilitate de back-up (acumulator 7.2V NiCd). Este prevazuta cu stroboscop pentru avertizare optica. Pentru avertizarea acustica este folosit un element electrodinamic. Utilizari: - avertizare luminoasa si acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului Reco..

Showing 1 to 15 of 23 (2 Pages)