Comunicatoare vocale

Comunicatoare vocale

Comunicatoarele vocale sunt folosite in sisteme de alarmare in cazul in care doriti sa fiti anuntat exact de ce se intampla la dvs. in locatie (efractie la boiectiv, cadere tensiune, acumulator descarcat, etc.). Inainte de a comanda un astfel de comunicator, va rugam verificati compatibilitatea cu centrala dvs. Unele comunicatoare vocale sunt universale si functioneaza cu orice centrala de alarma, altele sunt compatibile doar cu centralele de alarma de la acelasi producator ca si ele.

Grid View:

Modul comunicator PSTN Ksenia

(0)
321.08 Lei

Modul comunicator PSTN pontis cu 4 elemente de fixare . Certificat EN 50131 Grade 3 Cod: pontis KSI4200000.300..

In Stock

Comunicator vocal Cerber MPV-8 (pt Cerber C61 si C62)

(0)
92.35 Lei

Apelator telefonic cu sinteza vocala MPV-8 produs de Roel si compatibil cu centralele de alarma Cerber C61 si Cerber C62. Are memorie de 60s si memoreaza 1,2,4 sau 8 mesaje vocale. Foloseste iesirea comunicatorului digital pentru transmisia mesajului. Recomandari: - instalarea acestuia in centrala. - conectarea acestuia la o retea de telefonie ter..

Comunicator vocal Cerber MPV-16 (pt Cerber C612 si C816)

(0)
192.00 Lei

Apelator telefonic cu sinteza vocala MPV-16 produs de Roel si compatibil cu centralele de alarma Cerber C612 si Cerber C816. Are memorie de 60s si memoreaza 1,2,4 sau 8 mesaje vocale. Foloseste iesirea comunicatorului digital pentru transmisia mesajului. Recomandari: - instalarea acestuia in centrala. - conectarea acestuia la o retea de telefonie ..

Comunicator vocal Jablotron JA-80X

(0)
191.81 Lei

Comunicator vocal JA-80X produs de Jablotron si compatibil cu centralele de alarma Jablotron JA-63 si Jablotron JA-65. Comunica cu un dispecerat. Poate transmite 6 mesaje vocale la 4 numere de telefon. Recomandari: - instalarea acestuia in centrala de alarma - conectarea acestuia la o retea terestra...

Comunicator LAN JAblotron JA-80V

(0)
404.07 Lei

Comunicator LAN Ethernet / PSTN pentru central de alarma Jablotron JA-80K utilizand retea GSM. Permite controlul de la distanta de pe telefonul mobil sau internet. Raporteaza evenimentele la o statie de monitorizare sau la un telefon. Prevazut cu canal GSM...

Comunicator vocal Paradox VD 710 PARAVOX

(0)
404.00 Lei

Apelator telefonic cu sinteza vocala VD 710 PARAVOX produs de Paradox si compatibil cu orice model de centrala de alarma. Poate transmite 4 mesaje a cate 15 secunde fiecare la 4 numere de telefon ale utilizatorilor. Se programeaza prin telefon. Poate functiona si in regim stand-alone. ​Recomandari: - instalarea acestuia intr-un loc ascuns. - conec..

Comunicator vocal Bentel B-TEL2

(0)
496.00 Lei

Apelator telefonic cu sinteza vocala B-TEL2 produs de Bentel si compatibil cu orice model de centrala de alarma. Are memorie pentru 255 evenimente si poate transmite mesaje la 7 numere de telefon ale utilizatorilor. Programarea se poate face de la tastatura sau prin software. Recomandari: - instalarea acestuia intr-un loc ascuns. - conectarea aces..

Apelator telefonic cu sinteza vocala Paradox VDMP3

(0)
188.00 Lei

Apelator telefonic cu sinteza vocala VDMP3 produs de Paradox si compatibil cu centralele din gama Spectra SP, seria EVO, MG5000 si MG5050. Poate transmite mesaje la 5 numere de telefon ale utilizatorilor. Armarea si dezarmarea sistemului se poate face prin telefon precum si control al iesirilor PGM si al tastelor multi-functionale. Recomandari: - ..

Comunicator vocal Jablotron JA-65X

(0)
177.62 Lei

Comunicator vocal JA-65X produs de Jablotron si compatibil cu centralele de alarma Jablotron JA-63 si Jablotron JA-65. Poate comunica cu un dispecerat sau cu un PC de la distanta. Poate transmite 5 mesaje SMS sau 2 mesaje vocale. Recomandari: - instalarea acestuia in centrala. - conectarea acestuia la o retea terestra...

Comunicator vocal Inim SmartLink P

(0)
593.91 Lei

Comunicator vocal Smartlink P produs de Inim si compatibil cu toate centralele de efractiecare stiu de Contact ID, dar si centralele de incendiu. Poate comunica cu un dispecerat sau cu un PC de la distanta. Poate transmite 8 mesaje vocale daca ii este adaugat SmartLogos60. Recomandari: - instalarea acestuia langa centrala. - conectarea acestuia la..

Out Of Stock

Apelator telefonic cu sinteza vocala Cerber DA1S

(0)
250.54 Lei

Apelator telefonic cu sinteza vocala DA1S produs de Roel si compatibil cu centralele din gama Cerber. Are memorie de 20s si poate transmite mesaje la 7 numere de telefon ale utilizatorilor. Apelare in puls sau DTMF. Intarziere programabila, numar de incercari si numar de apeluri programabile si iesire de sirena. ​ Recomandari: - instalarea acestuia..

Out Of Stock

Apelator telefonic cu sinteza vocala Cerber DA4S

(0)
288.63 Lei

Apelator telefonic cu sinteza vocala DA4S produs de Roel si compatibil cu centralele din gama Cerber. Poate transmite 4 mesaje a cate 10 secunde fiecare la 12 numere de telefon ale utilizatorilor. Apelare in puls sau DTMF. Intarziere programabila, numar de incercari si numar de apeluri programabile si iesire de sirena. Recomandari: - instalarea ac..

Out Of Stock

Comunicator digital Cerber-COM

(0)
135.36 Lei

Comunicator digital compatibil cu centrala Cerber R31. Apeleaza in puls sau in DTMF, 2 numere de telefon, detectie ton...

Out Of Stock

Comunicator LAN Jablotron JA-60WEB

(0)
385.63 Lei

Comunicator LAN pentru centralele Jablotron...

Out Of Stock

Comunicator vocal Cerber MPV-41

(0)
82.23 Lei

   - memoreaza un mesaj vocal de aprox. 30s;  - transmite la maxim 2 numere de telefon;  - poate functiona impreuna cu centrala Cerber C41, atunci cand este selectat prin programare.    ..

Showing 1 to 15 of 16 (2 Pages)