Sisteme alarma wireless

Sisteme alarma wireless

Sistemele de alarma wireless sunt acele sistem de alarma antiefractie care au o comunicatie radio si nu mai este necesara conectarea cu un cablu intre centrala si echipamentele periferice. Sunt ideale daca aveti vile din lemn, sau ati renovat recent casa si nu mai doriti sa trageti alte cabluri. Sistemele de alarma wireless sunt omologate si au garantie de la 24 de luni (Paradox, DSC, BOSCH si Texecom) si pana la 60 de luni (Jablotron). La fel ca in cazul sistemelor de alarma complete, ne puteti furniza o schema pe adresa info @ securitate-supraveghere.ro si noi va putem spune numarul de detectori care trebuie sa ii instalati pentru o asigurare completa a locuintei dvs. Deasemeni ca si in cazul centralelor de alarma, puteti sa adaugati in sistem detectori de miscare, detectori de fum sau detectori de inundati.

Grid View:
-11%

Sistem alarma antiefractie Jablotron PROFI

(0)
1,143.95 Lei 1,291.23 Lei

Sistem de detectie antiefractie wireless pentru locuinte unde nu este posibila cablarea echipamentelor de securitate. Acest sistem contine: - Centrala de alarma wireless Jablotron JA-63KRX (comunicator linie terestra) - Tastatura wireless JA-63F pentru programare si/sau armare/dezarmare, - Contact magnetic wireless Jablotron JA-60N pentru usa sau g..

-13%

Sistem alarma antiefractie Jablotron PROFI GSM

(0)
1,590.72 Lei 1,828.56 Lei

Sistem de detectie antiefractie wireless pentru locuinte unde nu este posibila cablarea echipamentelor de securitate. Acest sistem contine: - Centrala de alarma wireless Jablotron JA-63KRG (comunicator GSM) - functioneaza cu cartela Vodafone, Orange sau Cosmote. Nu functioneaza cu cartela Digi - Tastatura wireless JA-63F pentru programare si/sau ar..

Sistem alarma antiefractie Jablotron OASIS JK-82

(0)
2,612.09 Lei

Sistem de alarma wireless (fara fir) de la Jablotron ce contine o tastatura LCD pentru programare si utilizare. Se pot inrola pana la 50 de detectori produsi doar de catre Jablotron. Nu se pot invata detectori wireless de la alti producatori. Sistemul contine un comunicator GSM/GPRS pentru a raporta evenimentele catre o firma de dispecerizare sau c..

Sistem alarma antiefractie DSC KIT ALEXOR

(0)
1,829.00 Lei

Sistem de alarma wireless (fara fir) de la DSC ce contine o tastatura LCD pentru programare si utilizare. Se pot inrola pana la 32 de detectori produsi doar de catre DSC. Pe langa centrala si tastatura, kit-ul mai contine doi detectori de miscare DSC WLS904, o telecomanda DSC WT4989 si un contact magnetic DSC WLS4945. Nu se pot invata detectori wir..

Out Of Stock

Sistem alarma antiefractie DSC KIT ALEXOR GSM SEKA

(0)
2,687.73 Lei

Sistem de alarma wireless (fara fir) de la DSC ce contine o tastatura LCD pentru programare si utilizare. Se pot inrola pana la 64 de detectori produsi doar de catre DSC. Nu se pot invata detectori wireless de la alti producatori. Sistemul mai contine un comunicator GSM SEKA care transmite alarmele generic nu descriptiv. Centrala detine acumulator ..

Out Of Stock

Sistem alarma antiefractie DSC KIT ALEXOR GSM DSC

(0)
3,417.27 Lei

Sistem de alarma wireless (fara fir) de la DSC ce contine o tastatura LCD pentru programare si utilizare. Se pot inrola pana la 64 de detectori produsi doar de catre DSC. Nu se pot invata detectori wireless de la alti producatori. Sistemul mai contine un comunicator GSM DSC pentru a raporta evenimentele la o firma de dispecerizare sau catre dvs. Ce..

Out Of Stock

Sistem alarma antiefractie DSC KIT ALEXOR GSM+IP DSC

(0)
3,686.03 Lei

Sistem de alarma wireless (fara fir) de la DSC ce contine o tastatura LCD pentru programare si utilizare. Se pot inrola pana la 64 de detectori produsi doar de catre DSC. Nu se pot invata detectori wireless de la alti producatori. Sistemul contine un comunicator GSM pentru a raporta evenimentele la o firma de dispecerizare sau catre dvs si un modul..

Sistem alarma antiefractie Jablotron OASIS JK-84

(0)
1,558.59 Lei

Sistem de alarma wireless (fara fir) de la Jablotron ce contine o tastatura LCD pentru programare si utilizare. Se pot inrola pana la 50 de detectori produsi doar de catre Jablotron. Nu se pot invata detectori wireless de la alti producatori. Sistemul contine o sirena de interior pentru avertizare acustica. Centrala detine acumulator pentru back-up..

Sistem alarma antiefractie Jablotron AZk Start

(0)
2,158.06 Lei

Sistem de alarma wireless (fara fir) de la Jablotron ce contine o tastatura LCD pentru programare si utilizare. Se pot inrola pana la 50 de detectori produsi doar de catre Jablotron. Nu se pot invata detectori wireless de la alti producatori. Sistemul mai contine un comunicator GSM pentru a raporta evenimentele la o firma de dispecerizare sa ucatre..

Sistem alarma antiefractie Jablotron AZK Plus

(0)
2,509.09 Lei

Sistem de alarma wireless (fara fir) de la Jablotron ce contine o tastatura LCD pentru programare si utilizare. Se pot inrola pana la 50 de detectori produsi doar de catre Jablotron. Nu se pot invata detectori wireless de la alti producatori. Sistemul contine un comunicator GSM pentru a raporta evenimentele catre o firma de dispecerizare sau catre ..

Out Of Stock

Sistem alarma antiefractie Jablotron Profi GSM cu 3 detectori

(0)
2,301.79 Lei

Sistem de detectie antiefractie wireless pentru locuinte unde nu este posibila cablarea echipamentelor de securitate. Acest sistem contine: - Centrala de alarma wireless Jablotron JA-63KRG (comunicator GSM) - Tastatura wireless JA-63F pentru programare si/sau armare/dezarmare, - Contact magnetic wireless Jablotron JA-60N pentru usa sau geam, - 3 de..

Out Of Stock

Sistem alarma antiefractie Jablotron Oasis GSM cu 3 detectori

(0)
3,154.84 Lei

Sistem de alarma wireless (fara fir) de la Jablotron ce contine o tastatura LCD pentru programare si utilizare. Se pot inrola pana la 50 de detectori produsi doar de catre Jablotron. Nu se pot invata detectori wireless de la alti producatori. Sistemul contine un comunicator GSM pentru a raporta evenimentele catre o firma de dispecerizare sau catre ..

Out Of Stock

Sistem alarma antiefractie Premier 24 - Ricochet

(0)
2,815.40 Lei

Sistem de alarma wireless (fara fir) de la Texecom ce contine o tastatura LCD pentru programare si utilizare. Se pot inrola pana la 8 detectori produsi doar de catre Texecom. Nu se pot invata detectori wireless de la alti producatori. Sistemul contine un comunicator digital. Utilizari: instalarea sistemului impotriva intrarii prin efractie in casa..

Out Of Stock

Sistem alarma antiefractie Premier 48 - Ricochet

(0)
3,477.57 Lei

Sistem de alarma wireless (fara fir) de la Texecom ce contine o tastatura LCD pentru programare si utilizare. Se pot inrola pana la 32 detectori produsi doar de catre Texecom. Nu se pot invata detectori wireless de la alti producatori. Sistemul contine un comunicator digital si un detector de vibratii. Utilizari: instalarea sistemului impotriva in..

Sistem alarma antiefractie Bosch ICP-CC488P-K

(0)
1,154.52 Lei

Sistem de alarma wireless de la Bosch. Compatibil doar cu echipamente wireless de la Bosch. nu se pot adauga detectori wireless de la alte branduri. Armarea / dezarmarea se face din telecomanda sau de la tastatura...

Showing 1 to 15 of 22 (2 Pages)