Sisteme antiefractie complete

Sisteme antiefractie complete

Sistemele de alarma antiefractie au fost introduse de catre noi special pentru necunoscatori, pentru cei care nu stiu sau sunt pentru prima oara in construirea unui sistem de alarma antiefractie complet. Singurul lucru pe care trebuie sa il cunoasteti este numarul de zone / partitii de care aveti nevoie. Recomandat este sa contactati un specialist sau sa ne trimiteti o schita a amplasarii locatiei dvs. pe adresa info@securitate-supraveghere.ro si noi va vom spune numarul recomandat de detectori de miscare si/sau contacti magnetici pe care trebuie sa il utilizati in proiectul dvs. De asemeni ne puteti spune ceea ce doriti exact de la sistemul de alarma si noi va vom oferii solutia completa impreuna cu un comunicator GSM, detectori de fum, detectori de inundatie, sau detectori de soc si vibratii dupa caz.

Grid View:

Sistem de alarma antiefractie DSC PC1616SMS

(0)
1,023.90 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la DSC ce contine centrala de alarma DSC PC1616, cutie metalica si transformator si comunicator GSM - SEKA SMS. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizare. Pentru mai multe detalii despre central..

Sistem de alarma antiefractie DSC PC585 SMS

(0)
927.91 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la DSC ce contine centrala de alarma, cutie metalica si transformator si comunicator GSM - SEKA SMS. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizare. Pentru mai multe detalii despre centrala de alarma..

Sistem de alarma antiefractie Cerber C52 cu sirena de exterior

(0)
486.57 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la Roel Electronics ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga inca 4 detectori. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizare, si o sirena de..

Sistem de alarma antiefractie Cerber C52 cu sirena de interior

(0)
359.44 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la Roel Electronics ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga inca 4 detectori. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizare, si o sirena de inte..

Sistem de alarma antiefractie Paradox SP5500 cu sirena de exteri

(0)
682.00 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la Paradox ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga inca 4 detectori. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizare, si o sirena de exterior cu b..

Sistem de alarma antiefractie Paradox SP6000 cu sirena de exterior

(0)
818.85 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la Paradox ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga inca 7 detectori. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizare, si o sirena de exterior cu b..

Sistem de alarma antiefractie Paradox SP7000 cu sirena de exterior

(0)
941.33 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la Paradox ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga inca 15 detectori. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizare, si o sirena de exterior cu ..

Sistem de alarma antiefractie Cerber C816 cu sirena de exterior

(0)
622.74 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la Roel Electronics ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga inca 7 detectori (15 prin dublare de zona). Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si util..

Sistem de alarma antiefractie Cerber C816 cu sirena de interior

(0)
498.97 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la Roel Electronics ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga inca 7 detectori (15 detectori prin dublare de zona). Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programa..

Sistem de alarma antiefractie Cerber C816W cu sirena de exterior

(0)
795.52 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la Roel Electronics ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga inca 15 detectori prin dublare de zona. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizar..

Sistem de alarma antiefractie Cerber C816W cu sirena de interior

(0)
671.75 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la Roel Electronics ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga in ca 15 detectori. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizare, si o sirena de in..

Sistem de alarma antiefractie DSC PC585 cu sirena de exterior

(0)
729.54 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la DSC ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga inca 3 detectori. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizare, si o sirena de exterior cu back-..

Sistem de alarma antiefractie DSC PC585 cu sirena de interior

(0)
537.55 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la DSC ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga inca 3 detectori. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizare, si o sirena de interior. Central..

Sistem de alarma antiefractie DSC PC1616 cu sirena de exterior

(0)
825.53 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la DSC ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga inca 5 detectori. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizare, si o sirena de exterior cu back-..

Sistem de alarma antiefractie DSC PC1616 cu sirena de interior

(0)
633.55 Lei

Sistemul de alarma pe fir de la DSC ce contine un detector de miscare si un contact magnetic pentru usa / geam, putandu-se adauga inca 5 detectori. Pe zone cablate puteti pune detectori de miscare, de fum, geam spart, de soc sau de inundatie. Sistemul de alarma mai contine o tastatura pentru programare si utilizare, si o sirena de interior. Central..

Showing 1 to 15 of 42 (3 Pages)