Tablouri electrice

Tablouri electrice


Grid View:

Tablou sigurante 6 posturi PT VI-KO VL-CS6A

(0)
21.31 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Tabloul de sigurante VL-CS06A este utilizat pentru montare aparenta (PT). Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 6.  Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: ..

Tablou sigurante 8 posturi PT VI-KO VL-CS8A

(0)
22.13 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Tabloul de sigurante VL-CS08A este utilizat pentru montare aparenta (PT). Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 8. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: - ..

Tablou sigurante 12 posturi PT VI-KO VL-CS12A

(0)
30.19 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Tabloul de sigurante VL-CS12A este utilizat pentru montare aparenta (PT). Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 12. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: -..

Tablou sigurante 16 posturi PT VI-KO VL-CS16A

(0)
48.28 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Tabloul de sigurante VL-CS16A este utilizat pentru montare aparenta (PT). Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 16. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: -..

Tablou sigurante 24 posturi PT VI-KO VL-CS24A

(0)
64.22 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Tabloul de sigurante VL-CS24A este utilizat pentru montare aparenta (PT). Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 24. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: -..

Tablou sigurante 36 posturi PT VI-KO VL-CS36A

(0)
75.37 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Tabloul de sigurante VL-CS36A este utilizat pentru montare aparenta (PT). Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 36. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: -..

Tablou sigurante 6 posturi PT GUNSAN VISAGE GU-CS06.A

(0)
16.76 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Tabloul de sigurante GU-CS06.A este utilizat pentru montare aparenta (PT). Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 6. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: -..

Tablou sigurante 9 posturi PT GUNSAN VISAGE GU-CS09.A

(0)
25.40 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Tabloul de sigurante GU-CS09.A este utilizat pentru montare aparenta (PT). Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 9. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: -..

Tablou sigurante 12 posturi PT GUNSAN VISAGE GU-CS12.A

(0)
26.55 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Tabloul de sigurante GU-CS12.A este utilizat pentru montare aparenta (PT). Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 12. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: ..

Tablou sigurante 16 posturi PT GUNSAN VISAGE GU-CS16.A

(0)
36.35 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Tabloul de sigurante GU-CS16.A este utilizat pentru montare aparenta (PT). Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 16. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: ..

Tablou sigurante 24 posturi PT GUNSAN VISAGE GU-CS24.A

(0)
66.19 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Tabloul de sigurante GU-CS24.A este utilizat pentru montare aparenta (PT). Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 24. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: ..

Tablou sigurante 24 posturi ST GUNSAN VISAGE GU-CS24.I

(0)
54.46 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Tabloul de sigurante GU-CS24.I este utilizat pentru montare incastrata (ST). Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 24. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari:..

Tablou sigurante 2 posturi

(0)
3.28 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 2. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: - montarea tabloului electric in interiorul locatiei; - in interiorul tablo..

Tablou sigurante 3-4 posturi

(0)
9.53 Lei

Tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice. Numarul de posturi (locul ocupat de tablou de o siguranta simpla) utilizate la acest model este 3-4. Utilizari: -pentru integrarea sigurantelor intr-o instalatie electrica. Recomandari: - montarea tabloului electric in interiorul locatiei; - in interiorul tab..

Showing 1 to 14 of 14 (1 Pages)