Hard Disk-uri

Hard Disk-uri

Indispensabile dintr-un sistem de supraveghere, la noi puteti gasi toate capacitatile de hard disk-uri pentru DVRul ales, sau al calculatorului (in cazul placilor de captura). Recomandam utilizarea HDDurilor cu indicativul SV (supraveghere) in cazul HDD Seagate, sau cele de la Western Digital cu indicativul AVG.

Grid View:

HDD Seagate ST10000VX004 10TB

(0)
1,786.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 10TB producator Seagate. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP). Utilizare: - In sistemele de supraveghere video cu cel mult 28 camere de supraveghere (Conform Legii 33..

HDD Seagate ST1000VX005 1TB

(0)
265.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 1TB producator Seagate. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP). Utilizare: - In sistemele de supraveghere video cu cel mult 4 camere de supraveghere (Conform Legii 333/..

HDD Seagate ST2000VX008 2TB

(0)
379.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 2TB producator Seagate. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP). Utilizare: - In sistemele de supraveghere video cu cel mult 8 camere de supraveghere (Conform Legii 333/..

HDD Seagate ST3000VX010 3TB

(0)
498.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 3TB producator Seagate. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP). Utilizare: - In sistemele de supraveghere video cu cel mult 12 camere de supraveghere (Conform Legii 333..

HDD Seagate ST4000VX007 4TB

(0)
620.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 4TB producator Seagate. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP). Utilizare: - In sistemele de supraveghere video cu cel mult 16 camere de supraveghere (Conform Legii 333..

HDD Seagate ST6000VX0023 6TB

(0)
979.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 6TB producator Seagate. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP). Utilizare: - In sistemele de supraveghere video cu cel mult 20 camere de supraveghere (Conform Legii 333..

HDD Seagate ST8000VX0022 8TB

(0)
1,313.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 8TB producator Seagate. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP). Utilizare: - In sistemele de supraveghere video cu cel mult 24 camere de supraveghere (Conform Legii 333..

Out Of Stock

HDD Western Digital WD20EZRZ 2TB

(0)
367.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 2TB producator Western Digital. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP).Utilizare:- In sistemele de supraveghere video cu cel mult 8 camere de supraveghereRecomandare:- V..

Out Of Stock

HDD Western Digital WD30EZRZ 3TB

(0)
490.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 3TB producator Western Digital. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP).Utilizare:- In sistemele de supraveghere video cu cel mult 8 camere de supraveghereRecomandare:- V..

Out Of Stock

HDD Western Digital WD40EZRZ 4TB

(0)
677.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 4TB producator Western Digital. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP).Utilizare:- In sistemele de supraveghere video cu cel mult 16 camere de supraveghereRecomandare:- ..

Out Of Stock

HDD Western Digital WD60EZRZ 6TB

(0)
1,170.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 6TB producator Western Digital. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP).Utilizare:- In sistemele de supraveghere video cu cel mult 16 camere de supraveghereRecomandare:- ..

Out Of Stock

HDD Western Digital WD60PURX 6TB

(0)
1,126.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 6TB, producator Western Digital. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP).Utilizare:- In sistemele de supraveghere video cu cel mult 16 camere de supraveghereRecomandare:-..

HDD Western Digital WD60PURZ 6TB SATA 6

(0)
1,006.62 Lei

Hard Disk cu capacitate 6TB, producator Western Digital. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP). Utilizare: - In sistemele de supraveghere video cu cel putin 16 camere de supraveghere Recoma..

Out Of Stock

HDD Western Digital WD80PURX 8TB

(0)
1,476.00 Lei

Hard Disk cu capacitate 8TB, producator Western Digital. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP).Utilizare:- In sistemele de supraveghere video cu cel mult 24 camere de supraveghereRecomandare:-..

-10%

HDD Western Digital WD80PURZ 8TB SATA 6

(0)
1,281.51 Lei 1,425.50 Lei

Hard Disk cu capacitate 8TB, producator Western Digital. Folosit pentru stocarea imaginilor din sistemele de supraveghere video. Se pot utiliza atat in DVRuri (sisteme de supraveghere video analogice) cat si in NVRuri (sisteme de supraveghere video IP). Utilizare: - In sistemele de supraveghere video cu cel putin 24 camere de supraveghere Recoma..

Showing 1 to 15 of 67 (5 Pages)